Boråskontoret flyttar till nya lokaler

Imorgon flyttar Getupdateds Borås-kontor till nya lokaler på Österlånggatan 74. Vi uppgraderar där med den dagliga utsikten från Knallelands köpcenter och Borås Arena till att varje dag kunna spana in en av landets mest imponerade näsor som tillhör den omtalade Pinocchio-statyn. Det är inte utan ett visst vemod för mig och andra som suttit på denna adress sedan 2002, det är många år och mycket vatten har runnit i Viskan sedan dess. Under tiden har omvärlden förändrats både lokalt och globalt i Knalleland har en ny ståtlig arena har byggts, rödljus har bytts mot rondeller att sökmotoroptimera med Altavista som huvudmål har bytts mot Google. Vill man läsa lite trivia om hur det var förr i tiden så finns en bloggpost här: http://www.migroup.se/lite-mig-trivia/. Men samtidigt är det ju fantastiskt kul att flytta in i totalrenoverade lokaler som vi har anpassat helt efter vår verksamhet. Vi hoppas givetvis att vi kan anordna en liten inflyttningsfest för våra kunder och partners.

Vår nya adress blir Getupdated Sverige AB, Österlånggatan 74, 503 37 Borås.

Vi ber om ursäkt om vi svarar dåligt i telefon och mail under fredagen då vi kommer ägna oss åt att ställa i ordning allt i den nya lokalen.

Kategori: Okategoriserade.
tomas
Om tomas
Tidigare delägare i Multi Innvation Group som blev uppköpt av Oniva Online Group 2007, numer teknisk chef för Getupdated. Startade en gång i tiden sökmotoroptimeringsavdelningen inom Getupdated som genom åren varit oerhört framgångsrik. Mer om Tomas ->

Kommentarer inaktiverade.