Frukostseminarium om Google

Att Google är dominerande på marknaden för sök är ingen nyhet och att Getupdated i Borås som jobbat med sökmotoroptimering sedan 2002 tillhör den yttersta eliten i branschen är heller ingen nyhet. Men hur har egentligen sättet att göra affärer påverkats av sökmotorns framfart? Idag använder 96% av Sveriges internetanvändare Google varje månad och varje dag gör vi svenskar över 40 miljoner sökningar.

Oavsett om du vänder dig mot privatpersoner eller företag så finns även dina kunder på Google. Hur påverkar detta dina affärer och hur kan du dra nytta av det?

Getupdateds frukostseminarium fokuserar på Googles ställning på marknaden, användarnas beteenden och affärsnyttan av att ha en hög närvaro där.

Ni som vill veta mer är hjärtligt välkommna i början av September! Tisdagen den 3:e och torsdagen den 5:e september klockan 07:00-08:30. Det finns 20 platser/dag, max två personer per företag. Först till kvarn gäller, så skynda Er att anmäla så att ni inte missar detta!

Seminariet är kostnadsfritt och Getupdated bjuder dessutom på frukost!

Missa inte chansen att komma och träffa oss, företagare i Borås har förmånen att ha Sveriges (och kanske Nordens) största och kontor som sysslar med sökmotoroptimering på bekvämt avstånd.

Kategori: sökmotoroptimering.
tomas
Om tomas
Tidigare delägare i Multi Innvation Group som blev uppköpt av Oniva Online Group 2007, numer teknisk chef för Getupdated. Startade en gång i tiden sökmotoroptimeringsavdelningen inom Getupdated som genom åren varit oerhört framgångsrik. Mer om Tomas ->

Kommentarer inaktiverade.