Getupdated – inte bara sökmotoroptimering

I en intervju på Dagens Media talar Oscar Werner, Getupdateds nya VD, om läget i bolaget, både det som varit såväl som utsikter inför framtiden.

Att det varit stormigt på Getupdated den senaste tiden går inte att komma ifrån, men Oscar Werner uppvisar optimism inför framtiden intervjun igenom. Bland annat framhåller Werner att ”Getupdated är i grunden ett solitt bolag, med en spännande affärsidé och mycket kompetens. Därför har vi alla möjligheter att lösa de problem som funnits”

Oscar Werner pratar också om de tre områden där han ser störst potential hos Getupdated framöver, detta eftersom marknadstillväxten förväntas vara som störst där. Dessa tre områden är sökmotoroptimering, webbanalys och sociala medier.

Sökmotoroptimering, som alltså i huvudsak levereras av Getupdated i Borås, handlar om att leverera trafik till webbplatser från sökmotorer genom att vara sökbar på relevanta sökord och sökfraser. Webbanalys handlar i sin tur om att konvertera såväl sökmotortrafik som övrig trafik till de mål företaget har med sin webbplats, till exempel köp. Sociala Medier handlar om en bredare synlighet och mer aktiv närvaro på internet, med bland annat communities som företag utnyttjar för en interaktiv dialog med sina kunder

Läs vidare på Dagens Media: Getupdated står för höga etiska och moraliska principer.

Kategori: sökmotoroptimering.
tomas
Om tomas
Tidigare delägare i Multi Innvation Group som blev uppköpt av Oniva Online Group 2007, numer teknisk chef för Getupdated. Startade en gång i tiden sökmotoroptimeringsavdelningen inom Getupdated som genom åren varit oerhört framgångsrik. Mer om Tomas ->

Kommentarer inaktiverade.