Getupdated – internetmarknadsföring

Sedan februari 2007 är MIG en del av Getupdated med huvudansvar för teknisk utveckling och leverans av sökmotoroptimering.

Getupdated är en internationellt ledande aktör inom det innovativa och expansiva området internetmarknadsföring och sökoptimering och blen nyss valt till Europas bästa företag inom sökmotoroptimering, enligt Topseo.com. Måndagen den 16 mars beviljades även Getupdated tillträde till First North Premier.

Getupdated är en internationellt ledande aktör inom det innovativa och expansiva området internetmarknadsföring och sökoptimering. Vi levererar produkter och tjänster för marknadsföring på internet: infrastruktur, varumärkesprofilering, trafikgenerering och konvertering av besökare till affärer. Getupdated kan öka lönsamheten för din internetinvestering med hjälp av internetstrategier, kommunikation, konceptutveckling, webb- och portalutveckling, verksamhetssystem, webbdesign, e-handel, sociala medier, publiceringsverktyg, annonsering på internet, sökmotoroptimering och affiliatenätverk.

Idag leverar Getupdated tjänster till en rad olika stora aktörer så som Beijer Bygg, Tele2, Garageportsexperten, Securitas, Folktandvården, Tasteline och många många fler.

Sedan fusionen så har vi blivit en del av ett Getupdated som har riktat in sig på att bli en ledande aktör inom sökoptimering. Och detta är bara början…

Kategori: sökmotoroptimering.
tomas
Om tomas
Tidigare delägare i Multi Innvation Group som blev uppköpt av Oniva Online Group 2007, numer teknisk chef för Getupdated. Startade en gång i tiden sökmotoroptimeringsavdelningen inom Getupdated som genom åren varit oerhört framgångsrik. Mer om Tomas ->

Kommentarer inaktiverade.