Jobba hos hos

Getupdated söker flera sökmotoroptimeringstekniker till Borås-kontoret

Vill du jobba med de bästa inom sökmotoroptimering? Då har du chansen att göra det på Getupdateds kontor i Borås, där blir du arbetskamrat med 20 tekniker som helhjärtat lägger hela sina arbetsdagar på att jobba med sökmotoroptimering, PPC och andra tjänster relaterade till internetmarknadsföring.

Som SEO-tekniker arbetar du i ett team med ett uttalat eget ansvar för en grupp av kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att arbeta med dina kunders webbplatser så de får bra synlighet på sökmotorerna och genom detta driva relevant trafik och konverteringar.

Tjänsten är en tillvidare anställning på 100%.

Läs annonsen i sin helhet här: http://www.getupdated.se/om-getupdated/arbeta-hos-oss/seo-tekniker-getupdated/

Content writer / Skribent

Älskar du skriva? Är du allmänbildad och kreativ och inte rädd för att lära dig nya saker? Då kommer du älska att jobba hos oss på Getupdated!
Vi ser gärna att du har en passande utbildning eller tidigare erfarenhet som skribent.

Du kommer att jobba med att skriva texter åt våra kunder inom internetmarknadsföring, allt från annonser till företagspresentationer och produktbeskrivningar.

Getupdated
Getupdated Sverige AB är en internationellt ledande aktör för leverans av produkter och tjänster inom onlinemarknadsföring: sökmotoroptimering, sökordsannonsering, webbpublicering, medieplanering och affiliatormarknadsföring. Läs mer på >www.getupdated.se, Getupdated är en del av Online Group, du kan läsa mer on koncernen här: www.OnlineGroup.com,

ALLMÄNT OM TJÄNSTEN
Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Borås/Knalleland.Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%.

DINA KVALIFIKATIONER
Vi söker primärt dig som har erfarenhet av skriva sälljande texter. Vi ser att du har minst en gymnasial utbildning, gärna inom IT eller media.
I arbetet ingår kundkontakt vilket medför att du måste ha en god kommunikationsförmåga och att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du social, problemlösningsorienterad och serviceinriktad och trivs med ett högt tempo. Du får saker gjorda och är van att arbeta självständigt.

FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN
Maila ditt CV och personliga brev till rekrytering.boras@getupdated.com och motivera varför du är rätt kandidat för tjänsten. Skriv content writer i ämnesfältet.
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löper ut.

Arbetstid/Varaktighet
40 timmar. Provanställning 6 månader

Lön
Är individuell och beror på din erfarenhet.

Kontaktperson Erik Sala – Produktchef SEO

Ansökan
Sista ansökningsdag 2014-02-07 Ange referens: content writer. Vi tar emot ansökan via e-post: rekrytering.boras@getupdated.com

Arbetsgivare
Getupdated Sverige AB, Borås
Österlånggatan 74 (även besöksadress)
503 37 Borås
Telefon växel: +46 (0)33 700 42 00