Julklappstips från Getupdated

Man ska inte låta sig luras av att gräset utanför fönstrena fortfarande lyser grönt – julen nalkas med stormsteg. Där jag i förra inlägget skrev om hur du får din shop att synas lite bättre i julruschen tänkte jag idag vända lite på det hela och nämna vad du själv skulle kunna köpa och ge bort, till dig själv eller till någon annan.

Att ge bort gåvor och julklappar är lätt lite ångestframkallande. ”Vad vill han/hon egentligen ha?” är en fråga som iallafall jag ställer mig när jag finner mig vilsen längs butikshyllor eller i dignande webbshopar. De flesta har ju redan alla prylar de önskar sig och saker tenderar inte bara att lätt gå sönder eller förbrukas, de städas även lätt undan och blir stående i något bortglömt skåp för all framtid.

Därför är det på sin plats med ett lite annorlunda julklappstips, en gåva man kan ge både sig själv eller någon annan: Den fina känslan av att ha brytt sig och ha hjälp till. Den varma känslan av att faktiskt ha påverkat och förbättrat livsvillkoren för någon som det spelar roll för. En liten vänskaplig puff i ryggen på mänsklighetens kollektiva samvete.

Insamlingen till Zambias barn – besök sajten och se hur du kan göra skillnad.

Kategori: Okategoriserade.
tomas
Om tomas
Tidigare delägare i Multi Innvation Group som blev uppköpt av Oniva Online Group 2007, numer teknisk chef för Getupdated. Startade en gång i tiden sökmotoroptimeringsavdelningen inom Getupdated som genom åren varit oerhört framgångsrik. Mer om Tomas ->

Kommentarer inaktiverade.