Ny försäljningschef på Getupdated

etupdated avslutade 2009 med ett starkt Q4 och nu vässas det ytterligare inom bolaget för att 2010 skall bli året då Getupdated återigen uppvisar en lönsam tillväxt. Peter Eriksson heter vår nya försäljningschef som skall bidra till detta.

I en pressrelease säger Getupdateds VD, Paul Yates att ””Vår högsta prioritet är nu att bygga en säljorienterad organisation för att Getupdated åter ska växa med lönsamhet. Vi är glada över att vi har lyckats få in en person med sådan erkänd erfarenhet av att bygga effektiva säljteam”.

Peter Eriksson, som närmast haft en befattning som säljchef inom Solutions på Microsoft, säger i en intervju på IDG att hans plan är att ”leverera hela lösningar. Vi ska också se över kundmixen och även rikta oss mot större bolag”. Vad detta rent konkret innebär skall givetvis bli spännande att se, men inom Getupdated fortsätter vi att se ljust på framtiden och ser fram emot ett spännande år.

Läs mer
IDG: Getupdated sätter hoppet till storbolagen
MyNewsdesk: Getupdated utser ny föräljningschef i Sverige

Kategori: sökmotoroptimering.
tomas
Om tomas
Tidigare delägare i Multi Innvation Group som blev uppköpt av Oniva Online Group 2007, numer teknisk chef för Getupdated. Startade en gång i tiden sökmotoroptimeringsavdelningen inom Getupdated som genom åren varit oerhört framgångsrik. Mer om Tomas ->

Kommentarer inaktiverade.