Sökmotoroptimering

Getupdated är en internationell leverantör av innovativa tjänster inom internetmarknadsföring. Vi erbjuder förbättringar och effektiviserar våra kunders marknadsföring och verksamhet på internet. Getupdated har ett komplett utbud av tjänster omfattande sökmotoroptimering, PFP, sökordsannonsering, sociala medier, webbutveckling, besökarkonvertering, medieplanering och webbanalys.

Getupdated är specialister på sökmotoroptimering och har idag Sveriges största och mest erfarna teknikerkår i branschen.

Betala endast för topplaceringar

Ökad försäljning utan risk! För oss på Getupdated är det viktigt att du som kund får igen den investering du gör hos oss och mycket mer därtill. Därför har vi nu tagit fram en PFP-lösning (Pay For Performance), där du som kund enbart betalar för de topp 10-placeringar dina sökord får på Google.

Varför sökmotoroptimering?

Att synas på Google och de andra sökmotorerna är sannolikt en av de viktigaste marknadsföringsåtgärderna som ditt företag kan göra. Att Getupdated har erfarenhet samt leverans av sökmotoroptimering på plats på flera håll i Europa borgar givetvis för att vi ligger i framkant och blir därmed Ert naturliga val om Ni vill ligga i topp långsiktigt.

Vad är unikt med vår sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimeringen du köper av oss sköts en dedikerad tekniker som har hand om alla stegen, det gör att vår tekniker lär känna dig och ditt företag på djupet. Det är väldigt viktigt inom all marknadsföring att den/de som marknadsför ett företag väl känner till företaget så att man kan få ut max av insatserna som görs. Du får också enkelheten genom att du har endast en person att vända dig till om du behöver hjälp eller har frågor. Vi på Getupdated har lång erfarenhet och har lärt oss att nycklarna till ett lyckat samarbete är kommunikation, vi tycker det är enormt viktigt att jobba tillsammans med våra kunder. Många av våra branschkollegor tror att det räcker med att göra arbetet en enda gång och att det sedan ska fungera. Vi vet bättre.