Vill du arbeta med sökmotoroptimering?

Om du vill arbeta med sökmotoroptimering är detta ett utmärkt tillfälle, om du sitter på rätt kompetens vill säga.

Getupdated är en internationellt ledande aktör inom det innovativa och expansiva området internetmarknadsföring och sökoptimering. Vi levererar produkter och tjänster för marknadsföring på internet: infrastruktur, varumärkesprofilering, trafikgenerering och konvertering av besökare till affärer.

Getupdated är rankat som Europas ledande företag inom sökmotoroptimering (SEO) (enligthttp://www.topseos.com). Vår storlek och kompetens ger oss ett försprång gentemot våra konkurrenter. Med cirka 300 specialister inom digitala medier kan vi leverera alla typer av lösningar med högsta kvalitet och största tillförlitlighet

Vi har samlat de allra vassaste inom Internet och digitala medier under ett och samma tak. Läs mer på http://www.getupdated.se

Allmänt om tjänsten
Just nu söker vi en medarbetare som brinner för programmering, älskar att jobba med ”webben” och som har kapaciteten att vara en av världens ledande utvecklare av SEO system.

Utvecklingsavdelningen för SEO äger utvecklingen av det system som våra SEO tekniker arbetar i. Målet med utvecklingen är (I) utveckla nya features som förbättrar den produkt vi levererar till våra kunder och (II) att ge våra SEO tekniker effektiva verktyg att arbeta med som gör att tjänsten de levererar till kunden blir bättre. Detta innebär bland annat:

  • Utveckla och underhålla företages befintliga intranät/produktionssystem för SEO
  • Vara ett stöd åt våra SEO-tekniker när de behöver hjälp att anpassa våra kunders CMS/Webbshopar.
  • Bygga verktyg som spar tid/underlättar/förbättrar vår produktionsavdelning inom SEO/PPC

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet som .Net-programmerare då detta är vår huvudsakliga utvecklingsplattform. Andra plattformar är vanligt förekommande så kunskap/erfarenhet av t. ex. PHP, JavaScript med mera är meriterade.

Vi arbetar mycket med databaser så det är ett krav att du har dokumenterad erfarenhet av SQL samt att du kan hantera minst en databasmotor.

Dina personliga egenskaper
Som programmerare är det viktigt att du är självständig, noggrann, ansvarsfull och är duktig på att lösa problem. Då arbetet under perioder innebär ett högt arbetstempo är det även viktigt att du är proaktiv och har förmågan att planera ditt arbete och arbeta självständigt.

Det är av stor vikt att du har ett gediget intresse för programmering, vi värderar en stark drivkraft högre än dina nuvarande kunskaper.

Stämmer ovanstående påstående in på dig erbjuder vi dig ett arbete på ett av Sveriges snabbast växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

OBS! Du kommer att vara stationerad på vårt kontor på Lundbygatan 1 i Borås. Distansarbete är inte aktuellt i någon större utsträckning för denna tjänsten.

För att söka tjänsten skicka personligt brev samt CV till tomas.axelsson@getupdated.com och skriv ansökan programmerare i ämnesraden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Tomas Axelsson, CTO för SEO-verksamheten
033-700 4252
tomas.axelsson@getupdatead.com

Kategori: sökmotoroptimering.
tomas
Om tomas
Tidigare delägare i Multi Innvation Group som blev uppköpt av Oniva Online Group 2007, numer teknisk chef för Getupdated. Startade en gång i tiden sökmotoroptimeringsavdelningen inom Getupdated som genom åren varit oerhört framgångsrik. Mer om Tomas ->

Kommentarer inaktiverade.